OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som kock hos oss på Humana Trumslagarbacken. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Från 1 februari 2023 kommer Humana att driva Trumslagarbackens äldreboende, som ligger knappt 1,5 km från Västerås centrum. Boendet har 36 platser fördelade på 3 plan. Boendet drivs som en entreprenad på uppdrag av Västerås stad.
Läs gärna mer om verksamheten via Västerås hemsida, klicka här
Vi söker nu en kock som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med personalen på plats. Du kommer få en central roll för kost och måltidsupplevelsen hos oss där kundens upplevelse av maten värderas högt. Måltiden ska vara en av dagens höjdpunkter.
Om tjänsten
Som kock hos oss på Trumslagarbacken ingår bland annat följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- upprätta näringsberäknade menyer för målgruppen
- förbereda och tillreda lunch och middag för boendets kunder
- ansvar för beställningar och mängdberäkning
- ansvar över egenkontroller för området
- ansvar föratt produktionen fungerar, att maten kommer fram i rätt tid och med rätt kvalitet
- leda arbetet i verksamhetens kostråd med avdelningarnas kostombud
- ha löpande dialog med kunderna för att inhämta synpunkter och förbättringsförslag
- delaktig i planering av verksamhetens aktiviteter som omfattar mat
- utforma lokala instruktioner avseende måltidssituationen i verksamheten
- utföra arbetet enligt de lagar, författningar samt föreskrifter som styr livsmedelsområdet. I detta innefattas även riktlinjer och rutiner i Humanas ledningssystem.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: arbetstid måndag-fredag dagtid, tjänstgöringsgrad 100%
Lön:Individuell lönesättning av grundlön, övriga ersättningar ges enligt kollektivavtal.
Tillträde:1 februari 2023
Vem är du?
Vi söker dig som älskar att laga mat och är bra på specialkost. Du vill göra det lilla extra som skapar matlust och glädje vid måltiden för de som bor hos oss.
Som person är du positiv, självständigt och prestigelös. Du är inte rädd för att söka ny kunskap när det krävs. Du har viljan att styra verksamheten när det kommer till kost och måltider och har förmågan att följa upp verksamheten.
Du har ett positivt synsätt och är van att arbeta med kvalitet som ledord.
För denna tjänst krävs det att du:
- är utbildad kock eller har annan likvärdig utbildning motsvarande gymnasieprogrammets restaurang- och livsmedelsprogram.
- har kompetens att planera och näringsberäkna menyer för målgruppen
Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av att jobba i team
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-11-30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionschef Karin Lagerbielke på karin.lagerbielke@humana.seeller 070-255 42 14.
Välkommen med din ansökan!
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Eleonor Löfstedt, Enhetschef
Ulrika Bergqvist, Regionchef/Verksamhetschef
Lise-Lotte Jönsson, Bitr. Enhetschef
042-3115841
Erica Pettersson Wentzel, Enhetschef Eleonoragården
0706-84 72 15
Mats Hagberg, Enhetschef
0768-36 19 07
Kristina Bergmark, Enhetschef Mathildagården
0725- 43 68 50
Disa Steffner, Enhetschef Dalilagården
0725-43 68 18
Line Aas, Enhetschef
070-528 92 86
Jessica Andersson, Enhetschef
042-3115815
Jessica Eriksson, HR-konsult