OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vid Institutionen för kostvetenskap utbildas idag studenter för flera olika professioner med kostvetenskap i utbildningen - dietister, kostekonomer, hem- och konsumentkunskaps- och andra lärare.Kostvetenskap ges också som fristående kurser A-D-nivå samt ett par kurser med inriktning mot kost och idrott.Institutionens forskningsprofil handlar om kost och hälsa för olika grupper.Ytterligare information om institutionen finns att läsa på www.umu.se/kost.Hushållstekniker, 50% (kan ev utökas) Vi söker nu en hushållstekniker till institutionen.Anställningen är en tillsvidareanställning 50 % med tillträde snarast.Sex månaders provanställning tillämpas.Huvuddelen av arbetet består i att tillsammans med vår nuvarande hushållstekniker understödja lärarna i deras undervisning i kök.Detta innebär huvudsakligen råvaruhantering i anslutning till undervisning (beställning, mottagning o.dyl), tvätt, se till att maskiner och utrustning fungerar, samt ta hand om gästföreläsare och andra besök.I anställningen ingår dessutom att, i varierande omfattning, utföra enklare administrativa göromål som förekommer vid institutionen.Vi söker en utåtriktad person som kan arbeta självständigt samt ta egna initiativ och eget ansvar.Du bör ha lätt att kommunicera, då arbetet innehåller mycket kontakter med lärare, studerande och olika leverantörer.Organisationsförmåga och förmåga att prioritera samt flexibilitet och öppenhet för nya arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.Arbetet är ofta fysiskt krävande.Kunskap om livsmedel, köksutrustning, maskiner etc är nödvändigt.Livs-medels-relaterad gymnasieutbildning, erfarenhet från storhushåll eller liknande är meriterande.Grundläggande datakunskaper och viss erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.Universitetet tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan. Ansökningshandlingarna kommer att gallras eller, om sökanden begär det, återsändas två år efter det att anställningsbeslutet vunnit laga kraft.Handlingar som skickas elektroniskt ska vara i word- eller pdf-format.