OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Iberico har serverat tapas sedan 2014 och aldrig tummat på koncept eller ambition. Vi är trygga i vilka vi är och hoppas att du ska vilja slå rot hos oss. Tillsammans med oss finns alla möjligheter att utvecklas inom restaurangen.
10 år senare jobbar vi fortfarande lika hårt med dessa ambitioner på alla fronter. Följ oss på facebook, instagram eller besök vår hemsida för att få en bättre känsla för vilka vi är.
Tillsammans tar vi Spanien till Uppsala varje kväll i veckan!
Vill du leda och utveckla ett nytt koncept under varumärket Iberico?
Under 2023 öppnade vi ett nytt koncept under varumärket Iberico, Iberico Plan2. Vi söker nu en restaurangchef som tillsammans med andra chefer i verksamheten vill leda, driva och utveckla vår restaurang.
Våra rötter är fortsatt belägna i Spanien samtidigt som vi låter oss inspireras av mat och dryck från hela världen. Genom vår nya satsning skapar vi en ny mötesplats för afterworks och en mötesplats för vänner och/eller själsfränder. Tänk dig en miljö som andas puls likt den du hittar i ett hett Madrid.
Vi söker dig:
För att trivas hos oss ska du vara en prestigelös teamplayer med en genuin vilja av att dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Du håller dig uppdaterad om nya trender och bidrar med idéer och tankar för att utveckla koncept, affärsidé och medarbetare. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du har samma engagemang som oss, för då blir jobbet roligare - tillsammans som ett team!
Den här rollen teamar ihop med våra andra restaurangchefer inom Iberico och ingår i ett chefsteam som består av VD, restaurangchef för Iberico-restaurangen, kökschef och barchef. Tillsammans ansvarar ni för att säkerställa att vi håller en hög nivå på alla företagsområden, och strävar gemensamt mot våra mål.
Ditt ansvarsområde:
Dagligt arbete i service
Operativt och administrativt leda arbetet tillsammans med barchef
Personalansvar
Bemanning av service
Rekrytering och upplärning av nya kollegor
Medarbetarutveckling och utbildning av personal
Inventering & inköpsansvar
Utbilda och säkerställ hög service från samtliga medarbetare
Delta på planeringsmöten tillsammans med VD, restaurangchef, barchef och kökschef
Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en restaurang. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat som restaurangchef tidigare men du ska ha ett starkt intresse för mat, dryck och ett sinne för service och affär. Du har en god ledarskapsprofil och vill nu ta nästa steg i karriären.
Vi tror att du matchar in på en eller flera av nedan:
Du är en mat- och dryckes intresserad nörd som förstår värdet av kvalité
Du drivs av att se andra utvecklas genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter
Du gillar samarbete och förstår att framgång är ett teamarbete
Du kan navigera och prioritera i en miljö med högt tempo
Du talar minst 2 av följande språk; spanska, svenska eller engelska och tycker det är spännande att arbeta i en miljö där olikheter möts
Du är lugn och trygg och får andra att känna sig trygga runt omkring dig
Du är strukturerad och ordningsam och vet att en bra rutin ger dig möjlighet att gå utanför boxen när det väl behövs
Det är meriterande om:
Du haft en ledande position tidigare
Du är utbildad sommelier eller liknande
Du har erfarenhet av att utveckla menyer
Erfarenhet av inköp och prissättning
I den här rollen blir du en nyckelperson för Iberico. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper och låter rekryteringen ta den tid som behövs för att hitta rätt person.
Urval och intervjuer sker löpande under hösten med ambitionen att tillsätta tjänsten under sista kvartalet 2024.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta oss.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet
Kontaktpersoner på detta företaget
Johanna Pettersson
0731404105