OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tycker du att det är kul att ge kunder ett förstklassigt bemötande, både genom service men även god mat? Att driva försäljning, motverka svinn samt coacha medansvariga till vidareutveckling?
Vi ser att du har rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Du ska gilla ordning och reda, struktur samt rutiner. Arbete med matsäkerhet och egenkontroller är inte främmande för dig.
Det är viktigt för oss att du gör ditt bästa för att medarbetarna och kunderna ska känna sig nöjda. I ditt arbetslag har du medarbetaransvar för 1 kökchef, 1 bagerischef sedan ett 15-tal medansvariga. I din roll arbetar du med daglig coaching i driften, strategisk bemanning med säsongssavvikelser, strukturerade medarbetarsamtal och utvecklingssansvar. Att arbeta med ständiga förbättringar är naturligt för dig.
Vi söker dig som:
Är glad, ödmjuk driven och inspirerande.
Har butik alt. restaurangserfarenhet om minst 3 år.
Har kunskap kring pris, kalkyl- och sortimentsarbete.
Haft tidigare ansvar för budget & resultatansvar.
Är resultatorienterad fast nogrann.
Har god samarbetsförmåga, samt kunna leda & kommunicera.
Har en BLU/FLU/LU utbildning.
Har ett stort mat & bakintresse
Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju.