OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.
Vi söker nu en idérik Souschef som inspireras av "matlandet Sverige"
till våra kök ute på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi behöver förstärka vårt team med en eller två erfarna, glada och driftiga souschefer som ska fortsätta att utveckla våra kök och rutiner tillsammans med övrig personal. På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi.
Vi genomför många roliga arrangemang så som Kristallengalan, World Water Week, Kockarnas krog, MC mässan, Allt för sjön mm där vi behöver dig som gillar variation och utmaningar i ditt arbete.
På Entrétorget har vi ett café, lunchservering och en à la carte restaurang, här har vi även serviceöppet även då det inte är något arrangemang i huset. På vår bankett- och eventavdelning är köket öppet för festvåningsbeställningar, konferenser, kongresser, banketter mm. Under mässor serverar vi en buffé till utställarna men även små och exklusiva arrangemang på Stockholmsmässans representationsgård Älvsjö Gård förekommer.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på vilken gäst vi serverar, vilken typ av mässa eller arrangemang vi har och det kräver både bred och djup kunskap för att matcha och överträffa våra gästers förväntningar.
Som souschef har du ansvar för varm- och kallkök. Din närmaste chef är köksmästaren. Som person är du en strukturerad och inspirerande ledare som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse. Maten ska huvudsakligen ha en svensk prägel.
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer periodvis. Krav är att du talar, läser och förstår svenska. Anställningen är en tillsvidareanställning med individuell lönesättning enl kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
Intresserad? sök då jobbet här: http://www.jobbet.se/partnerplatsannons/id-rik-souschef-mrg-5.7695.
Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
För mer information och frågor kan du kontakta mikael.amundsson@massretauranger.se
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04