OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om kunden
ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.
Om tjänsten
ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en Food & Bevarage Manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans driver verksamheten i rätt anda.
Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.
Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.
Primära ansvarsområden
- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanning
Din profil
Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.
Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.
Vi söker dig som
- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat
Övrig information
Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse
Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Betalt boende i 1 år
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se
Sökord..F&B Manager, Restaurangchef, Icehotel, Jukkasjärvi
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson