OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skepp och hoj! I september kastar vi ankar och öppnar portarna till Stockholms nya fisk- och skaldjursgrossist - Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Om du är en innesäljare med ett galet driv, ett äkta fiskintresse och har en stor servicekänsla är det dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.
I denna roll kommer det vara fart och fläkt! Telefonen kommer stundtals att gå varm. Trots det har du ett lika varmt och härligt bemötande mot kunderna på andra sidan luren. Inte allt för sällan kommer kunden vara enormt krävande, men det där går du liksom igång på och ger dig sjutton på att du ska höra ett leende innan den numer nöjda kunden lägger på luren. Du lyckades till och med hitta precis den produkt som de inte ens visste att de saknade!
Då vi har fler av Stockholms mest kräsna krögare på vår kundlista, kan det vara skönt för dig att luta dig tillbaka mot din egen höga kompetens inom mat från sjö och hav. Vi blir inte förvånade om du tipsar kunden om den just nyinkomna gösen och kanske till och med ett tillhörande recept som du själv har provat att laga, och vips kan man hitta din rätt på kundens meny månaden efter.
Du gillar att ligga steget före och då du ofta har kontakt med samma kunder lär du dig kundens inköpsmönster och ordern blir rätt även när kunden själv inte hajar. Vi gillar att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor om det så är att du inte hittar artikelnumret på valthornssnäckor eller förstår skillnaden mellan Demoiselles d’Agon och fines de Normandie. Det finns garanterat fler som gärna vill svara.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde senast den 1 september 2018. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att…
• du är en fena på försäljning och kan håva in de mest svårflirtade kunderna.
• även om vi kanske jobbar lite annorlunda än andra bolag i branschen, är det ett megaplus om du jobbat med försäljning av livsmedel inom grossistledet.
• du har jobbat i kök. Om du själv har tillagat våra produkter så tror vi att du lättare kan förstår vad kunden vill ha.
• kan massor om fisk, skaldjur och allt som lever och växer under vattenytan.
• du tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs.
• du kan hantera en kunds order i telefonen samtidigt som du registrerar allt i vårt affärssystem, alltid lika lösningsfokuserad.
• du är en envis optimist med kämpaglöd! I ett nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa fisk-och skaldjursgrossist.
Vad får du av oss?
• prata med människor! Du får prata med alla möjliga olika människor, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
• ett självständigt arbete med stor frihet att fatta beslut inom ditt område, med korta beslutsvägar.
• en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• möjlighet att glänsa inom ditt specialområde fisk och skaldjur, t.ex. när kunden ska sätta sin nya meny och ber dig om råd.
• ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
• en familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation.
• det som du i övrigt kan tänkas behövas som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.
Hur gör jag?
För frågor, kontakta Sandra Westin på nummer 070-450 58 01. Eller maila på magnus.leidstedt@fiskhallen.se
Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 31 maj 2018.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.