OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu har vi äntligen slagit upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist - Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Vill du jobba med stort hållbarhetsfokus och bidra till att vi kan fortsätta att fiska ifrån våra vatten även om 50 år? Med denna värdegrund att stå på samt ett galet driv och en stor servicekänsla tror vi att du har hittat rätt företag!
Inte allt för sällan kommer kunden på andra sidan luren att vara krävande. Men det där gillar du och ger dig sjutton på att du ska höra ett leende innan den numer nöjda kunden säger hejdå. Du lyckades till och med hitta precis den produkt som de inte ens visste att de saknade! Ett lika flexibelt och varm bemötande har du även mot dina kollegor. I ett litet gäng som vi är gäller det att alla hjälper varandra i vått och tort om det så handlar om att köra ut en försenad leverans till kund eller ta emot en leverans med pilgrimsmusslor.
Då vi har fler av Stockholms mest kräsna krögare på vår kundlista, kan det vara skönt för dig att luta dig tillbaka mot din egen höga kompetens inom mat ifrån sjö och hav. Vi blir inte förvånade om du tipsar kunden om den nyinkomna MSC-märkta långan och kanske till och med ett tillhörande recept som du själv har provat att laga, och vips kan man hitta ”din rätt” på kundens meny månaden efter.
Du gillar att ligga steget före och då du ofta har kontakt med samma kunder lär du dig deras inköpsmönster och ordern blir rätt även när kunden själv inte hajar. Vi gillar att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor om det så är att du inte hittar artikelnumret på valthornssnäckor eller förstår skillnaden mellan Demoiselles d’Agon och fines de Normandie. Det finns garanterat fler som gärna kan svara.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid men kan komma att förändras och utökas till kvällar och vissa lördagar längre fram då verksamheten växer. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
• du är en fena på försäljning och kan håva in de mest svårflirtade kunderna.
• även om vi kanske jobbar lite annorlunda än andra bolag i branschen, är det ett megaplus om du jobbat med försäljning av livsmedel inom grossistledet.
• du har jobbat i kök. Om du själv har tillagat våra produkter så tror vi att du lättare kan förstår vad kunden vill ha.
• kan massor om fisk, skaldjur och allt som lever och växer under vattenytan.
• du tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs.
• du kan hantera en kunds order i telefonen samtidigt som du registrerar allt i vårt affärssystem, alltid lika lösningsfokuserad.
• du är en envis optimist med kämpaglöd! I ett litet och nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa sjömatsgrossist!
Vad får du av oss?
• prata med människor! Du får prata med alla möjliga olika människor, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
• ett självständigt arbete med stor frihet att fatta beslut inom ditt område, med korta beslutsvägar.
• en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• möjlighet att glänsa inom ditt specialområde fisk och skaldjur, t.ex. när kunden ska sätta sin nya meny och ber dig om råd.
• ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
• en familjär, handlingskraftig och flexibel och organisation.
Hur gör jag?
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070-733 97 79. Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast 4 februari 2019.
Vårt moderbolag Martin & Servera stöttar oss i hanteringen av ansökningar i den här rekryteringen.