OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi växer och söker en innesäljare som har ett brinnande intresse för mat i allmänhet och frukt & grönt i synnerhet. Bland våra kunder finns de mest kräsna krögare som Sverige kan presentera. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar och det ställer stora krav på prestation och organisation. Vi jobbar med glädje med att köpa, sälja och utveckla produkter som våra kunder inte klarar sig utan.
Med telefonen i högsta hugg, fångar du upp kundens behov, registrerar ordrar och presenterar vad vi har att erbjuda kunden. Du går helt enkelt igång på att hjälpa våra, ibland krävande, restaurangkunder. Med din absolut mjukaste röst och en ”det här kan vi ordna-attityd” kan du få en kund att jubla efter att du gjort allt i din makt för att lösa ett problem för att i nästa andetag tipsa om en produkt de inte visste att de saknade. En produkt är slut på lagret och du lyckas hitta en ersättningsprodukt - som gör storsuccé!! Ja, vad gör man inte för kunden!
Du kan behålla lugnet och även glädjen i en periodvis högt belastad telefonlinje. Eftersom du ofta har kontakt med samma kunder lär du dig kundens inköpsmönster och ordern blir rätt även när kunden gjort en miss. Till din hjälp har du ett gäng engagerade kollegor som du alltid kan be om hjälp, t ex om du undrar över artikelnumret på kvisttomat eller om du blir osäker på om du kan ersätta romansallad med cosmopolitan.
Tjänsten är 1 års vikariat med chans till förlängning, på deltid på 89 % med tillträde i mitten av april 2023. Arbetstiderna är för närvarande kvällstid kl 16:30-01:00 med arbete 08:00-16:00 lördag och söndag varannan helg. Förutom ordinarie månadslön tillkommer OB-tillägg merparten av arbetspasset. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att du...
• har vana från försäljning, gärna inom vår bransch. Även om vi kanske jobbar lite annorlunda än andra bolag i branschen, är det ett plus om du jobbat med försäljning av livsmedel inom grossistledet.
• har jobbat i kök eller serverat på restaurang, då vi tror att du lättare kan se kundens behov.
• har kunskap om frukt och grönt. Vi är specialister och våra kunder förväntar sig att du kan mer om produkterna än vad de själva kan.
• älskar att lösa problem. När du lyckats att lösa kundens mest knepiga problem, så pumpar adrenalinet och du börjar genast se fram emot nästa gång du kan hjälpa kunden.
• är prestigelös. Hos oss har många medarbetare till och med händerna i myllan, så vi vill att du också är sugen på att hugga i när så behövs.
• du hjälper gärna din arbetskompis. Vi hjälper varandra att nå vårt mål, dvs att få kunden nöjd, och det gör vi tillsammans.
Vad får jag av er?
• kontakt med människor! Du får prata med många olika typer av människor och kunder, från köksmästaren på stjärnkrogen till kocken på kvarterskrogen, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
• ett fantastiskt gäng matnördar (kollegor) som kan rabbla 50 sorters potatis och beskriva vilken sort och jordmån som är bäst för att göra den finaste purén. Det finns många du kan prata mat med.
• ett arbete i ett stolt företag med en ljus syn på mat, livet och framtiden.
• en stabil arbetsgivare med ett långsiktigt tänkande som ger trygghet i arbetet.
• möjlighet att nyttja din kunskap om frukt & grönt, t ex när kunden ska sätta sin nya meny och undrar vad som är i säsong och ber dig om råd.
• det som du i övrigt kan tänkas behöva, tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad massage, tillgång till gym på arbetsplatsen, frukostmacka samt möjlighet att köpa hem våra fantastiska produkter till ett bra pris.
Hur gör jag?
Visst låter det intressant?! Ansök via vår hemsida senast den 14 mars 2023.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester, intervjuer och bakgrundskontroll. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta innesäljchef Louise Hallquist, på telefon 070-434 88 28 eller mejl louise.hallquist@gronsakshallen.se.
Grönsakshallen Sorunda som är dotterbolag inom Martin & Servera-koncernen, är Sveriges främsta restauranggrossist på frukt & grönt. Vi är ca 550 anställda på tre orter; Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.