OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?
Som en del i utvecklingen av vår måltidsverksamhet på Epiroc Drills AB i Örebro söker vi nu en köksmästare. Har du ett brinnande intresse och vilja för att leda och skapa framtidens kök är detta tjänsten för dig. Tillsammans med oss på ISS är du med i att ständigt leverera en service av världsklass!
Om rollen
Tjänsten består till största delen av att delta i den dagliga produktionen måndag till fredag, dagtid, som innebär att producera moderna, smakrika, inspirerande och näringsriktiga måltider. Maten tillagas till ca 900-1000 gäster per dag och detta görs tillsammans med teamet inom food service på 14 personer.
I rollen ingår att säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget. Våra restauranger på Epiroc är KRAV-certifierade och är en del av arbetet i menyskapandet. En del av arbetet är att tillsammans med ditt team skapa menyer och arbeta fram moderna, internationella, veganska samt klassiska smaker.
Ytterligare ansvarsområden är ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund- och kvalitetsansvar för verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med personal, restaurangchef och Food and Beverage manager och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, människor och service. Du är utbildad kock och har minst 5 års köksmästarerfarenhet inom restaurang eller storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi. Meriterande att ha tidigare dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Dina IT-kunskaper är mycket goda då din arbetsroll kräver att du har goda kunskaper inom administration. Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
På ISS säger vi People make places, varpå dina personliga egenskaper är av stor vikt. Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, måndag-fredag. Anställningens omfattning är heltid. Tjänsten omfattas av kollektivavtal, Visita-Unionen. Placeringsort är i centrala Örebro.
Sista ansökningsdag är 2021-11-06, urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig chef: malou.werner@se.issworld.com
Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.