OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Örebro universitet är ett modernt och framstående lärosäte med ämnesmässig bredd, mod att ompröva och förmåga att utveckla. Vi har professionsutbildningar som tillhör landets bästa och ett av våra mål är att universitetet ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetare känner glädje och stolthet. Här finns cirka 1 200 anställda och 17 000 studenter.
Restaurang- och hotellhögskolan (RHS) Campus Grythyttan är en dynamisk och spännande institution vid Örebro universitet. Vår ambition är att följa med i tiden och fokusera på att ligga steget före. Vid institutionen bedrivs undervisning på grundnivå med fyra kandidatprogram, samt även utbildning på avancerad- och forskarutbildningsnivå. I ämnet Måltidskunskap och värdskap förenas de olika kunskapsformerna hantverks/yrkeskunskap, estetisk gestaltning och teori/vetenskap. Den teoretiska ramen för utbildning och forskning präglas av ”the Five Aspects Meal Model” (FAMM).
Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår: inköp av råvaror och material som används i utbildningen samt i de event som RHS årligen genomför på och utanför Campus Grythyttan, ekonomiska- och administrativa uppgifter, inventeringar, stöd till undervisande personal och studenter i förberedelser, utförande av laborativa lektioner och examinationer. Som intendent är du ibland RHS kontaktperson mot externa gästföreläsare, likaså är du vid vissa tillfällen RHS ansikte utåt och informerar samt visar upp vår verksamhet. Vid måltidsevent som institutionen och/eller studenter genomför är du i din intendentsroll ofta involverad och fungera som handledare/stöd till studenter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kandidatexamen i måltidskunskap och värdskap med inriktning sommelier, kulinarisk kock eller motsvarande.
Tjänsten kräver att du har en grundläggande kunskap i de regelverk som styr verksamheten så som livsmedelshygien och HACCP, alkohollagstiftningen, brandsäkerhet och arbetsmiljölagen. Likaså bör du vara förtrogen med att genomföra professionella måltider av hög kvalitet. Behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Som person behöver du besitta egenskaper såsom: välorganiserad, noggrann, flexibel och att ha ett väl utvecklat: logistiskt-, ekonomiskt-, kvalitetsmedvetet tänk. Likaså kräver tjänsten att du besitter förmåga till att arbeta självständigt såväl som i nära samverkan med studenter, kollegor och grupper både inom som utanför institutionen.
Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.
Jämlikhet
Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.
Information
Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattningen på anställningen är 100 %. Arbetsuppgifterna kräver regelbunden närvaro i verksamheten på Campus Grythyttan. Viss arbetstid kan förläggas till kvällstid och helger och även till annan ort än Grythyttan. Tjänsten kräver att du har körkort. Tillträde snarast möjligt.
Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Heléne Gustafsson 019-30 20 09, eller prefekt Stefan Wennström, 019-30 20 15.
Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).
En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:
•
Personligt brev
•
Styrkt CV
•
Kopior av relevanta betyg/intyg ansökan
Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.
Sista ansökningsdag är 2016-06-09. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.