OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete inom livsmedelssäkerhet där du kommer att jobba nära produktionen och där dina idéer och förslag kan omsättas i praktiken? Och där du kommer att ha möjlighet att lära ut era kunskaper samt jobba tillsamman i ett team med livsmedelssäkerhetsspecialister. Då är detta ett jobb för dig.
Vi söker nu en specialist inom livsmedelssäkerhet till våra produktionskök i Märsta och Gävle.
Som specialist på Sodexo har du en varierad vardag där du rör dig mellan verksamheterna ca 50% Märsta och 50% Gävle. Du träffar människor på alla nivåer samt kombinerar kontorsarbete med arbete ute i produktionen. Du får göra skillnad och förbättra problem där du snabbt ser resultatet av ditt arbete.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Du kommer ha en stödjande roll till verksamheterna där du hjälper dem att utveckla, förbättra och följa rutinerna.
• Du kommer att ansvara för olika typer av provtagningar och utvärderingar av resultaten.
• Du ska även dela med dig av goda exempel och arbeta med förbättringsarbete.
• Du kommer att verka som stöd vid incidenter, myndighetskontakter, interna krav samt bidra med din kompetens och erfarenhet inom livsmedelsrelaterade områden.
Utöver detta kommer du även att hålla interna utbildningar inom livsmedelssäkerhet.
• Externa revisioner hos underleverantörer kan komma att bli aktuellt.
• Du kommer att vara en del i vårt team för livsmedelssäkerhet.
• Som specialist kommer du att utföra interna kontroller på efterlevnaden av verksamheternas system för säkra livsmedel.
Kvalifikationer/Krav:
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom verksamhetsområdet eller som har yrkeserfarenhet inom
livsmedelsbranschen med minst 4 års erfarenhet av arbete med livsmedelsrevision och frågor som berör livsmedelssäkerhet.
Egenskaper:
• Du känner dig bekväm i en händelserik miljö där förändringar sker ofta och snabbt
• Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och orädd inför nya utmaningar
• Du är lyhörd och empatisk i dina relationer med kollegor i alla olika befattningar och ledningsnivåer
• Arbetsuppgifterna i denna tjänst kräver en hög nivå av självständighet, varför det är viktigt att du har en mycket god förmåga att administrera och planera din tid självständigt
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Kunskaper i engelska är meriterande
Anställningsform och arbetstider
Tillsvidare anställning, dagtid
Har du frågor kontakta Patrik Lundh, patrik.lundh@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2017-10-21
Ansökan kan endast ansöka via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,