OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa vår skolrestaurang med hälsoinriktning?
Nu finns en unik möjlighet att vara med och starta upp ett helt nytt tillagningskök på vår nya grundskola i Sickla. Här får du vara med och skapa en skolrestaurang där hälsosam, god och näringsrik mat serveras till elever i grundskolan (F-9) samt våra pedagoger och lärare. Som Kock arbetar du i ett team där ni tillsammans lagar hälsosam och näringsriktig mat från grunden till vårt campus som när allt står klart kommer att servera ca 800 portioner lunch varje dag. Här får du chans att vara med och lägga grunden till många barns livslånga hälsosamma matvanor.
Detta söker vi
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge eleverna möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott!
Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av verksamheten. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna.
Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt.
Arbetsuppgifter
Arbetet innehåller både planering och förberedelser av frukost, mellanmål och lunch. Du ansvarar för att maten fylls på och att serverings enheterna i matsalen är rena, både under lunchen men också efter lunch. Vidare ansvarar du för specialkost vilket innebär att det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att elever som till exempel har en allergi får säkrad och bra kost. Uppföljning och egenkontroller ingår i rollen och du förväntas kunna skapa bra rutiner som följer de regler som gäller för livsmedelshantering såsom att kylar, köksutrymmen och maskiner är i bra skick och rena enligt HACCP standard. Du kommer även assistera köksmästaren som är din närmsta chef och ta ansvar för att driften sköts under vissa lovdagar och semesterperioden.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering vid JENSEN grundskola Sickla. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.
Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Christian Johansson på christian.johansson@jenseneducation.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Daniel Berg, Biträdande rektor
+46700904172
Lisa Brenner, Administrativ chef
0728587788
Emeli Pettersson, HR-specialist
Emma Lovén, HR-specialist
Ozan Cagatay, Rektor
0722-536956
Maria Eriksson, Biträdande enhetschef
+46737733118
Maria Eriksson, Biträdande enhetschef
0737733118