OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag.
De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland, vi står därav inför en tillväxtresa med fokus på att bevara våra produkters kvalité. Gotlands Bryggeri består idag av elva medarbetare varav fem jobbar i bryggeriet.
Som junior controller på Gotland Bryggeri får du arbeta nära verksamheten och snabbt se de konkreta effekterna av ditt arbete. Vi erbjuder en varierad och utvecklande tjänst med tydlig förankring i den dagliga verksamheten.
Arbetsbeskrivning
I rollen som JC förväntas du att ta hand om alla frågor vad gäller fakturahantering och uppföljning för produktions och besöksverksamheten. I tjänsten är du ett administrativt stöd åt Platschef & kvalitetsansvarig. Dessutom agerar du ”mitt i organisationen” i samråd med tvärfunktionella projektgrupper inom Gotlands & Spendrups Bryggeri. Du förväntas även se till att all förbruknings- och insatsmaterial finns på plats vid rätt tidpunkt. Viss del av löpande produktionsuppgifter tillkommer.
I tjänsten ingår det att:
- Kontera och godkänna fakturor, samt sköta fakturering av visningar/bryggeribesök
- Godkänna vissa inköp
- Räkna fram bryggeripriser
- Sköta inventering av lager med insats-, tillsats- och reklammaterial samt hjälpa till med inventering av lager
- Göra inköp och avrop av insats- och tillsatsmaterial
- Göra månadsredovisning av försäljning/swishkonto
- Sammanställa och redovisa alkoholrapport
- Göra fakturaunderlag för försäljning av malt m.m.
- Följa upp förbrukning av resurser som el, vatten m.m.
- Förse platschefen med önskad info gällande månadsproduktion fördelat på artiklar m.m., samt bistå platschef med övrig information/statistik
- Sköta löpande registrering/rapportering i M3
- Skapa produktstrukturer
- Förse produktionspersonal med skanningsmaterial/ändringar i strukturer när recept ändras m.m., samt vid behöv hjälpa till i produktion/lunchavbyte
- Medverka på möten gällande produktion och produktutveckling m.fl.
- Bistå Spendrups ekonomiavdelningen och artikelavdelning med information
Kravprofil & personliga egenskaper
För att trivas i tjänsten är du en person som tar egna initiativ och självständig. Du har lätt för att ta självständigt ansvar för att påbörja och slutföra uppgifter enligt deadlines och med kvalitet. Du kan fatta nödvändiga beslut och agerar på dem. Du är även en person som sätter teamets intressen och mål framför dina egna. Du delar villigt med sig av kunskap och information, och involverar och inkluderar alla medlemmar i teamet. Lyssnar aktivt och kommunicerar med omtanke och respekt. Du är likaså resultatorienterad, där du sätter utmanande men genomförbara prestationsmål som flyttar verksamheten framåt. Du behöver också ha en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, då rollen har många kontaktytor.
- Eftergymnasial utbildning, gärna ekonomi, produktionsteknik eller liknande.
- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett producerande företag är meriterande, gärna med maskinteknisk inriktning alt. livsmedel.
- Vana att arbeta i större interna system. Om du har tidigare erfarenhet av M3 är det meriterande
- Du är bra på att kommunicera på svenska, i tal såväl som i skrift
- God kännedom om Microsoft 365, att ha god kunskap av excel är meriterande
Sista ansökningsdag: 11/7
Tillträdesdag: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/heltid
Placeringsort: Visby
För mer information om tjänsten: Johannes Obermeier, Bryggmästare/Platschef, +46 (0)76-815 8040, johannes.obermeier@gotlandsbryggeri.se
För mer information om rekryteringsprocessen: Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering , elvira.egarp@spendrups.se
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Kontaktpersoner på detta företaget
Frida Karlsson
Tobias Olsson
Anna Lindqvist
Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702