OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
I vår nyrenoverade restaurang på Rehab Station i Solna serverar Sabis frukost, lunch, fika och middag. Restaurangen är öppen för alla besökare under alla dagar i veckan, året om. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror. Totalt är vi ca 6 st medarbetare i vårt team. Vi arbetar alltid efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Nu söker vi kock som är i början av sin karriär till vårt team på Rehab Station. Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror. Vi vill alltid bli bättre och vår produkt är i ständig utveckling. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst och/eller utbildning från relevant restaurangutbildning. Utöver det har du en känsla för kvalité, smak och service. Som person är du positiv, ödmjuk, har hög arbetsmoral och är lyhörd inför gästernas behov. Vi är ett litet team som jobbar över gränserna och alla behöver hjälpas åt i disk, servering och ute i restaurangen. Utöver det så uppskattar vi om du, precis som vi, ser lösningar och tänker kreativt!
Vad kan vi erbjuda dig?
• Att få laga mat från grunden med fokus på kvalitet tillsammans med ett prestigelöst och glatt team
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och arbete främst förlagt under dagtid
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiden fördelas på ett schema där man arbetar varannan helg, samt varierar mellan öppning och stängning under veckodagarna.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Pedro Garcia telefon 070-545 38 50. Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson