OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis restaurangen Mat & Prat. Vi serverar lunch, middagar i gästmatsalarna och levererar catering i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Vi är Sabis första Svanenmärkta restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vårt team arbetar alltid enligt Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en matlagare som är i början av sin karriär och vill utvecklas tillsammans med oss! Är du vår nya junior kock? På Sabis lagar vi all mat från grunden och arbetar med säsongens råvaror. Som junior kock får du möjlighet att lära dig från dina kollegor och utvecklas i din matlagning. Du är också med och bidrar till en helhetsupplevelse i restaurangen genom att hålla rent och snyggt för våra kunder.
Din profil
Vi söker dig som har en kockutbildning i grunden och är i början av din karriär. Helst ser vi att du har jobbat 1-2 år inom varmkök men viktigast är din attityd, inställning och engagemang! Du har ett stort matintresse och gillar att jobba med service och möta kunderna. Dessutom är du flexibel och rycker in där det behövs, vi hjälps åt i teamet.
Vi kan erbjuda dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och arbete främst förlagt under dagtid
Ansökan
Tjänsten är på heltid med arbetstiden förlagd dagtid under vardagar, kvälls- och helgverksamhet förekommer. Frågor om tjänsten besvaras av köksmästare Johnny Löhr, johnny.lohr@sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson