OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tycker du liksom vi att Stockholm behöver en ambitiös och "vuxen" dessertbar? Ett året runt- och kvällsöppet vattenhål för glassälskare och smak-äventyrare.
Älskar du kunder, service, glass, dryck och smaker i allmänhet?
I så fall kanske du är rätt person att vara med och sätta Triple Oh! Ice Cream på den gastronomiska kartan i vår!
Nu söker vi en junior pastry chef som vill lära sig allt om riktigt "kick ass" hantverksglass
Erfarenheter och egenskaper
Självklart får du gärna vara redan kunnig och driven runt mathantverk, naturliga råvaror och kanske t.o.m. glass och desserter specifikt. (Har du några års erfarenhet från restaurang/bageri/konditori eller liknande, är det självklart en merit.)
Men - obs! - mycket viktigare än specifik branscherfarenhet är din allmänna nyfikenhet, lust och vilja kasta dig in i både tufft arbete och intensivt lärande runt glass- och desserthantverk av absolut toppklass.
Arbetsuppgifter
Du hugger i där det behövs. Och växlar upp och hittar ”din grej” hos oss allt efter intresse, insats och förmåga.
Tjänst/tillträde
Praktik/lärlingstjänst. Tillträde/tjänstegrad enligt ö.k Preliminärt deltid 50% from april men vi är flexibla.
Om Triple Oh!
Hos oss blir du en del av Sveriges kanske både snällaste och spetsigaste glassprojekt. Vi är ett ambitiöst gäng med en ödmjuk och uppskattande inställning mot varandra, kunder, leverantörer och vår omvärld i stort. Vårt löfte till kunden är att tillhandahålla en innovativ hantverksglass, gjord på naturliga råvaror, serverad i en trevlig och inspirerande miljö. En destination för njutningslystna värd att ta en omväg för. Angelägna om att våga utmana, vara nytänkande och spännande, är vår verksamhet likväl tålmodigt långsiktig. Hos oss har du chansen att både bli en viktig kugge i ett gediget maskineri, och tidigt få hoppa på en lång och spännande resa.