OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska allmänna ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia.
Är du vår nya Junior Sous Chef ? Du arbetar direkt under Creative Chef.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
Leda och fördela arbetet i den dagliga driften under ala carte servering
Följa våra inköpsrutiner och leverantörsavtal
Ansvara för viss personalplanering tillsammans med Creative Chef
Coacha och motivera personalen
Kontinuerligt utvärdera kvaliteten på det som produceras samt hålla sig uppdaterad på nya produkter och arbetssätt
Kontrollera hygien och följa upp egenkontrollen
DIN PROFIL:
Du har goda kunskaper i gastronomi, näringslära och köksekonomi
Du är strukturerad och effektiv.
Du har erfarenhet av att organisera,planera och att fatta snabba beslut
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Du har erfarenhet av att dokumentera och följa hygienrutiner i enlighet
med livsmedelslagen
VI ERBJUDER:
Anställning på ett av Göteborgs marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor. Goda utvecklingsmöjligheter
Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
Tillsvidareanställning, 100% med oregelbundna arbetstider.
Tjänsten är endast kvälltid under ala carte servering.
Start efter överenskommelse.
ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskas via e-mail senast den 19/03-2021
Skicka din ansökan till: marcus.fellin@radissonblu.com
Urval och intervjuer kommer att ske löpande