OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Rätt person för tjänsten är en strukturerad marknadsförare med administrativa- och projektledaregenskaper som är van att bemöta deadlines samt har förmågan att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du är en duktig kommunikatör som ansvarar för att driva aktivering kring våra vin-och spritprodukter! Tjänsten kräver att du är van att kunna ta egna initiativ, snabbt ändra om till nya omständigheter samt har en god social kompetens.
Låter detta som du? Välkommen med din ansökan!
Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget har drygt 30 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Företaget samarbetar nära med Spendrups Bryggeri framförallt avseende försäljning och distribution. Spring Wine & Spirits AB har etablerat sig som en ledande leverantör av vin & sprit till Sveriges restaurangmarknad. Vi representerar ett 80-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden och de största producenterna i portföljen är bland annat E & J Gallo Winery, Cantina Zaccagnini, Cono Sur, Cognac Ferrand och Trapiche.
Arbetsbeskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Planera, administrera, projektleda och samordna marknadsföring och aktivering av våra vin-och spritprodukter i restaurangkanalen utifrån givna budgetramar.
- Samordna, administrera och driva på genomföring av planerade aktiviteter med ansvarig säljare och våra vin-och spritproducenter löpande under året, samt ha viss kontakt gentemot våra kunder.
- Framtagning av kreativt material, bokning av lokaler etc.
- Framtagning av innesäljkampanjer och säljblad
- Utformning av erbjudande och planering av POS
- Planering och bokning av kundbesök hos våra vin-och spritproducenter, inklusive resplanering och bokning.
- Administrera och följa upp marknadsaktiviteter
- Följa upp kampanjer mot satta mål och KPI
Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot försäljning eller marknadsföring
- Ca 2 års erfarenhet av arbete i liknande roll såsom marknadsaktiviteter inom restaurang, eller arbete på byrå inom marknad. Det är ej ett krav att tidigare ha arbetat med trade marketing
- Ha god kännedom och förståelse om restaurangbranschen
- Dokumenterad erfarenhet av projektledning är meriterande
- Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav, likaså att ha god systemvana
Övriga kvalifikationer
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och i skrift) är ett krav då tjänsten kräver god kommunikationsförmåga med kunder och vin-och spritproducenter.
- B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du är en självgående person som tar ansvar för dina uppgifter och kan strukturera, prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga då stor del av arbetet genomförs tillsammans med både externa och interna kontakter. Du är lyhörd, kommunicerar och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt.
I din roll är det viktigt att du är en person som har lätt att anpassa dig till ändrade eller nya förutsättningar utan att tappa kvalitet och tempo, och för att lyckas i rollen krävs det även att du kan ta egna initiativ och har förmågan att fatta snabba, kloka beslut.
Sista ansökningsdag: 30 januari
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare
Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse
Placeringsort: just nu i Vårby (Stockholm), men vi kommer flytta till St:Eriksgatan under sommaren 2022
För mer information om tjänsten: Elias Polak, elias.polak@springwine.se. För frågor gällande rekryteringsprocessen; Elvira Egarp, elvira.egarp@spendrups.se
Din ansökan:
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Kontaktpersoner på detta företaget
Frida Karlsson
Tobias Olsson
Anna Lindqvist
Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702