Juniorkock

Juniorkock

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Till kunds huvudkontor i Stadshagen söker vi nu en positiv och engagerad juniorkock till vår restaurang.

Som vår medarbetare kommer du ha mycket kontakt med våra kunder. En viktig del av rollen är att skapa en välkomnande atmosfär och ha ett professionellt mottagande gentemot våra restauranggäster.  I rollen ingår många varierande arbetsuppgifter varav en viktig del är att se till att restaurangen är en trevlig och naturlig mötesplats för de anställda hos kunden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:


• Förbereda och tillaga maten vi serverar tillsammans med övriga i köksteamet
• Servera dagens lunch till våra gäster tillsammans med dina kollegor
• Medverka till att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner
• Medverka att god ordning i köket efterföljs
• Du kommer rapportera till verksamhetens kökschef
• Delta i vårt arbete mot matsvinn
• Medverka till att samtliga inköpta råvaror används i korrekt mängd och på korrekt sätt

Kunduppdraget bedrivs med fokus på att restaurangen ska vara en naturlig mötesplats i huset och att leverera en förstklassig mat och service under hela dagen.

Kvalifikationer/krav

Vi söker dig som har gått restaurangskola med kök som inriktning och har som mål att arbeta med det varma och kalla köket i framtiden. Vår tänker att du är ny i yrket och vill utvecklas tillsammans med oss.

För att ha rätt förutsättningar bör du vara serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos önskan att leverera service och mat på hög nivå. Sodexos värderingar vilar på tre pelare: serviceanda, laganda och utveckling.

Vi ser gärna att du har flytande svenska i tal och skrift och kan uttrycka dig på engelska samt har en viss datorkunskap för att kunna använda våra system vid behov.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll i en dynamisk organisation där det finns utrymme att växa och utvecklas. Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och med en personlig utvecklingsplan som regelbundet följs upp. På sikt kan det för rätt person finnas utvecklingsmöjligheter att ta större ansvar och få andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tills vidare på heltid (40 timmar per vecka, måndag – fredag. Kvällsarbete förekommer.

Har du frågor kontakta gärna ulf.alexandersson@sodexo.com

Vi vill gärna ha din ansökan senast den  11 november, dock kommer intervjuer ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 oktober 2022
  • Ansök senast: 30 november 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024