OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga takterrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.
Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!
Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/.
Vi söker
Vi söker dig som är i början av din karriär i restaurangbranschen och vill utvecklas som kock. Du är nyfiken, vill lära dig mer och kan arbeta i ett högt tempo då våra restauranger är välbesökta. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Erfarenhet
- Stort intresse och passion för matlagning.
- Gärna tidigare erfarenhet från restaurang.
- Gärna utbildning som kock.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
- Kvalité och service, i allt du gör.
- Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
- Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Vi erbjuder
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Jobbtitel: Juniorkock & Juniorkallskänk
Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Hos: Sjöstaden Skybar
Varaktighet: 35 timmar/vecka
Arbetstid: Varierande arbetstid under dagar, kvällar och helger utefter verksamhetens behov
Lön: Enligt vårt kollektivavtal
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.