Juniorkock sökes till GRYTVERKET på UMAMI EMPORIA

Arbetsbeskrivning

I maj förra året slog vi upp portarna till ett nytt koncept i foodcourten UMAMI på Emporia med inriktning på svensk och europeisk husmanskost och långkok.
Nu söker vi en juniorkock med något års erfarenhet som kan vara med oss och utveckla konceptet. Vi söker dig som tidigare har jobbat med svensk och europeisk husmanskost. Det är viktigt att du har en bra känsla för yrket, att du tycker om att jobba i ett team och att du känner engagemang och stolthet i yrket. Våra gäster kommer att se in i köket då vi har en öppen planlösning vilket gör att du tillsammans med hela teamet ska vara serviceinriktad och vara öppen för att prata med våra gäster.
Arbetsuppgifter: Vi förbereder en stor del av såser och grytor i vårt produktionskök. På plats i restaurangen tillagas dagens lunch och diverse maträtter såsom tex köttbullar, wienerschnitzel, lax samt servering av diverse grytor och olika maträtter. Även köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning, diskning samt plocka upp varor.
Vi vill att du har god kunskap inom hygien i restaurangkök.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: GRYTVERKET UMAMI EMPORIA MALMÖ
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 31 juli 2024
  • Ansök senast: 15 augusti 2024

Postadress

Hyllie Boulevard 19
MALMÖ, 21532

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024