Arbetsbeskrivning
Hej, du som älskar att laga mat och är mellan 17-20 år. Som juniorkock hos oss arbetar tillsammans med köksteamet i kökets alla förekommande arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Intresse för mat är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande:
Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Som person har du lätt att umgås med andra och genom din närvaro bidrar du till en positiv och bra arbetsmiljö.
För många är Restaurang Bryggan det självklara valet när det gäller att äta i Hjo. Restaurang ligger vackert belägen precis intill Vätterns vatten. Här sitter man mitt i en småbåtshamn vid Europas sjätte största sjö med panoramautsikt ut över vattnet.
Bryggans meny är mångsidig och bygger på en klassisk a la carte meny med olika rätter av kött, fisk och vegetariskt/veganskt. Med två härliga uteserveringar med möjlighet till sol både på förmiddagen och på kvällen gör Bryggans läge till det absolut mest attraktiva för turister och Hjobor.
Sista ansökningsdagen är den 1 mars 2025.
Tjänsten pågår 1 juni – 30 aug 2023.
Lön enligt avtal eller genom överenskommelse beroende på ansvarsuppgifter.
Timanställning.
Ansökan via mail till ansokan@restaurangbryggan.com. Märk ansökan med ”Juniorkock”.
Frågor som berör tjänsten: Lukas Willner, 0768-417663