OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbtitel: Juniorkock/Juniorkallskänk
Hos: Sjöstaden Skybar
Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Anställning: Deltid 35h/vecka
Arbetstid: Varierande arbetstid på dagar, kvällar och helger utefter verksamhetens behov
Lön: Kollektivavtal
Vem söker vi:
Vi söker dig som är ny i restaurangbranschen och vill utvecklas. Du har en stor passion för matlagning, är nyfiken och vill lära dig mer. Du bör vara driftig och kan växla upp när det krävs då tempot kan vara högt. Du trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga erfarenheten för våra gäster.
Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av à la carte kök. Meriterande är om du har en kockutbildning.
Vill du vara med i vår fortsatta resa mot något nytt och spännande i Stockholm häftigaste skybar?
Om företaget: På 102 meters höjd är restaurangen och takbaren något utöver det vanliga i Sthlms senaste skyskrapa.
Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll. Restaurangen består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterass under bar himmel finnas med mer än 100 sittplatser.
Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi är ett företag i en spännande utvecklingsfas och som har ambition att vara välorganiserad och med en tydligt uppbyggd struktur.
Vi vill att ett besök på någon av våra restauranger ska kännas trevligt och familjärt. Vårt mål är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service för att ge gästen en helhetsupplevelse i en avslappnad och vacker miljö.
I vår koncern ingår även Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm och Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad.
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.