Källarmästare

Arbetsbeskrivning

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår prunkande Vinterträdgård. Mat med stor prägel av lokala råvaror, tillsammans med en stor dryckeslista där fler än 100 olika vinproducenter finns representerade.

Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund. Vi har öppet 10 månader per år, från augusti tom maj

Vi söker dig; Källarmästare, som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutveckla.
Vi söker en driftig källarmästare som kan leda vårt restaurang- och köksteam samt utveckla vårt utbud och vår produkt tillsammans med vår Platschef och vårt ägarpar.
Våra gäster är både privatpersoner och konferenser

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda och driva en organisation, ca 20- 35 personer beroende på säsong med flera välrenommerade restauranger och "Visten". Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad och har ett gott ekonomiskt sinne. Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder!
Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning och har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbetsförmåga är av stor vikt då du dagligen samarbetar med övriga avdelningar på hotellet.

Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

Om tjänsten
Som Storhognas Källarmästare ansvarar du för hela restaurangdivisionen och är en viktig bricka i hotellets utveckling. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start den 1 november, eller tidigare. Som källarmästare är du aktiv i hotellets ledningsgrupp och du kommer ingå i en utvecklingsgrupp för hotellets framtid.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Anna Hansson, Platschef 0767-873583
Charlotte Mannerson, VD/ delägare ( 070-7310370))

Varmt välkommen med din ansökan till Anna Hansson, Platschef, anna.hansson@storhogna.com /
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än ansökningstidens slut, så vi hoppas att få komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044 076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044 703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044 076-7873583

Sammanfattning

Besöksadress

STORHOGNA
KLÖVSJÖ

Postadress

Värdshusvägen 4
VEMDALEN, 84092

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024