OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund. Vi profilerar oss som en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer vilket också speglar hur vi presenterar shower och karaktärer.
Äventyr, Tillsammans och Omtanke - detta är High Chaparrals tre värdeord som ska genomsyra allt som görs på företaget och i parken.
Efter två somrar märkta av pandemins olika restriktioner satsar vi nu helhjärtat på en fartfull sommar med shower och fullskalig underhållning.
Världens roligaste, fartfyllda och äventyrliga sommarjobb du kan tänka dig. Du har chans att infria löftet till våra besökare att ”Bli en del av äventyret”.
I parken har vi ett antal olika restauranger med olika inriktning. I restaurang Diligensen har vi vårt centralkök där stora delar av parkens mat lagas. Restaurang Diligensen har förmodligen en av Sveriges mest Västern-autentiska och unika inredning med sina grova timmerbjälkar, pälsar, klenoder och stämningsfull musik. På à la carte-menyn kan du verkligen uppleva Vilda Västens olika smaker i äkta atmosfär under säsong när parken är öppen.
Under pandemin har vi ställts inför stora utmaningar på matupplevelsen och vi satsar mycket inför sommaren 2022 på våra matställen genom både diverse ombyggnationer samt ökad medvetenhet i vad vi säljer och hur vi säljer det. Yrkesstolthet och att ha roligt på jobbet är viktigt för oss som sedan resulterar i fantastisk matupplevelse både vad gäller kvalité och tid innan de får maten.
Som kallköksansvarig har du ansvaret över kökets kalla delar.
Förutom att Diligensen är parkens största restaurang som serverar frukost, lunch och middag så fungerar även den som ett centralkök till övriga parkens enheter.
Inköp, rutiner, egenkontrollprogram och att vara en lagspelare är några av dom viktiga ingredienserna i denna tjänst. Du ansvarar över parkens beställningslistor och leveranser av dom ”kalla” produkterna som produceras i C-köket.
I dina dagliga rutiner ingår även att kvalitésäkra din produktion ute på våra 15 enheter i parken. Du stöttar platsansvariga på enheterna i hanteringen av produkterna och kvalitetssäkrar både hur produkterna frontas samt hanteras utifrån myndighetskraven.
Du har tidigare erfarenhet, utbildning som kock/kallskänka och gillar att ta ansvar samt utveckla ditt ledarskap. Du är stresstålig, morgonpigg, organiserad och gillar när det är fart och fläkt.
Tjänsten är från 1/4 och sträcker sig september ut
Tveka inte att söka!
Sista ansökningsdag är den 28 februari.