OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till restaurang Humlan på Uppsala universitet söker vi nu en kallskänka/kock med erfarenhet av kallkök.Verksamheten på Restaurang Humlan består i huvudsak av lunchservering men en betydande del består av catering, dels till beställningar men också till Cafe Ångström på Ångströmlaboratoriet. Arbetsuppgifterna består främst av att förbereda smörgåsar, sallader, råkost och buffeer.En stor del av kallköksproduktionen är till vårt cafe i anslutning till restaurangen och för denna tjänst ser vi gärna att du som söker har ett intresse för att utveckla produkterna i cafeet.Vi värdesätter förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Din bakgrund består av: - Hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande yrkesutbildning - minst 5 års yrkeserfarenhet - Goda kunskaper i, samt intresse för, näringslära - Utbildning i livsmedelshygien enligt HACCP Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att utvecklas inom yrket.Egenskaper vi värdesätter hos dig är kreativitet, förmåga att behålla en hög servicekänsla under stress samt god samarbetsförmåga.Vi är KeyMeal-certifierade och vår målsättning är att hela tiden utvecklas inom KeyMeal, därför ser vi gärna att du har ett intresse för näringslära.Vill du läsa mer om KeyMeal kan du göra det på www.keymeal.net Tjänsten är en säsongsanställning på 50%.Arbetstiden är deltid dagtid mån-fre även om kvällar och helger kan förekomma vid beställningar.Tillträde omgående.Så snart som möjligt men senast 7 april vill vi ha din ansökan om du är intresserad av tjänsten.