Kallskänk till säsongen 2023/2024

Kallskänk till säsongen 2023/2024

Arbetsbeskrivning

Restaurangerna på Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB.

Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.

Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Vår idé är att erbjuda en matresa och inte bara en skidresa. Därför jobbar vi med olika koncept på våra respektive enheter. Hos oss finns det flera olika restauranger, med olika tjänster att söka. Totalt är vi ca. 80 personer fördelat på våra 7 olika enheter.

Grundläggande för dig som söker hos oss:

Som person gillar du ordning och reda, är bra på att passa tider och gillar att arbeta själv likväl som tillsammans med andra. Du är en positiv person som gillar att arbeta under högt tempo. Nyutexaminerad, riktigt intresserad med vilja av stål eller meriterad med erfarenhet. Alla är välkomna att söka!

Söker du flera tjänster? Glöm inte att prioritera tjänsterna du söker i ordningsföljd med ditt första val som nr 1.

Restaurang Tranan lunchrestaurang med hög puls och många gäster.

Fred´s Place mysigt hak för snabbare rätter. Coffeshop/bar inomhus och burgare & korv från grillen ute på altanen där man sitter på renfällar och äter under bar himmel.

Toppstugan erbjuder ett stort utbud av fikabröd, smörgåsar, lättare lunchrätter i caféet och en matsal för à la carte luncher. Riktigt hög puls!

Brasserie Karelius Kött & Deli en liten pärla som erbjuder vällagad à la carte, öppet lunch och kväll.

Persgården Våffelstuga en klassisk mysig våffelstuga som serverar våfflor, smörgåsar, fikabröd m.m.

Bageriet vårt bageri startar dagen med brödförsäljning & café/konditori och övergår under eftermiddagen även till pizza för take away eller att äta på plats.

Halster Bar & Bistro vår största restaurang på Kläppen som är öppen från frukost till sen kväll. Halster är knutpunkten på Kläppen där också afterski och underhållning finns.

Om tjänsten
Tjänsten som kallskänka hos oss innebär arbete såväl dag som kvällstid i någon av våra restauranger Toppstugan, Halster Bar & Bistro, Brasseriet eller Tranan. Jobbar man på Kläppen Restauranger så har man i grunden sin fasta arbetsplats men man får vara beredd på att kunna hoppa in där det för tillfället behövs.

Arbetsuppgifter
Som kallskänka är du beredd att jobba självständigt likväl som du är van med att jobba med andra. Du har lätt för att samarbeta med övrig personal. Du är delaktig i de uppgifter som behöver göras och ser alltid till att din avdelning är i bästa möjliga förberedelse inför service. Du är stresstålig, kreativ och gillar högt tempo.

Kvalifikationer
Som kallis hos oss har du minst ett par års erfarenhet från liknande uppgifter. Språket i köket är svenska och engelska. I din ansökan vill vi att du berättar varför just du är rätt person för oss. Berätta om dina tidigare erfarenheter samt lämna gärna referenser.

Sista ansökningsdag 15 oktober

Kontaktuppgifter Har du några övriga frågor är du välkommen att kontakta: emma.sonnysdotter@klappen.se



GDPR Genom din ansökan godkänner du att Kläppen Restauranger AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tomas Berg
0280-96270
Linda Gånors
0280-96205
Janne Söderberg
070-4909600
Fredrik Stenmalm

Martin Skogstad

Lena Eriksson
0280-96236

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kläppen Ski Resort
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2023
  • Ansök senast: 15 oktober 2023

Besöksadress

Sjungarvägen, Transtrand
None

Postadress

Sjungarvägen
Transtrand, 78068

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024