OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholms Sjukhems kostavdelning (vinnare av Arlas Guldko, bästa Seniorservering 2007) lagar mat till 250 boende/patienter och till restaurangens cirka 80 matgäster/dag. Vi lagar mat såväl till vardag som till fest, och vi ser det som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster. Det mesta är därför tillagat från grunden, och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och individens valmöjlighet.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att delta i den dagliga produktionen, visst beställningsuppdrag, egenkontroll mm.
Vi tillämpar rotationstjänstgöring i köket vilket innebär att du kommer att arbeta i både kall och varmkök, dietkök samt vid intresse, andra delar av kök och restaurang.
Kvalifikationer
Restaurangutbildning med flerårig yrkesvana gärna från storhushåll.
Kunskap och erfarenhet av specialkoster är meriterande.
Servicekänsla och flexibilitet är självklart.