Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Greven & Betjänten catering i Solna söker kallskänka / kock med huvudinriktning kallskänk. Vi söker dig som är självgående med höga ambitioner och med stor kärlek till mat i så väl tillagning som presentation. Tillträde augusti/september 2009 Tjänsten är heltid med arbetstid mån- fredag dagtid. samt viss helg och kvälltjänstgöring. Arbetet består i från grunden färdigställa buffeer, middagar i så väl små som stora exklusiva arrangemang. Kvalifikationer. Minimum krav 5 års erfarenhet från catering och även restaurangerfarenhet. Stor erfarenhet av så väl enklare som kvalificerad matlagning Som person är du kreativ. kunnig och självgående samt van att arbeta i högt tempo under högsäsonger och allt det med en positiv anda.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG GREVEN AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 15 juni 2009
  • Ansök senast: 15 augusti 2009

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024