OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inför hösten 2013 söker vi dig som är en kvick, kunnig och
erfaren kallskänka.
Vill du vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag?
Tycker du om att arbeta med service i en internationell miljö, möta människor från när och fjärran och brinner du för att leverera "det lilla extra? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Hösten 2013 kommer vi att genomföra många stora och betydelsefulla arrangemang så som ex.vis Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café där vi kommer att behöva duktig, lojal och driven personal. Vi söker därför dig som vill vara med och göra denna höst till något alldeles extra.
Vår verksamhet driver tolv stycken permanenta restauranger under Stockholmsmässans tak. Allt ifrån caféer och fastfood till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Nu söker vi erfaren kallskänka till våra produktionskök!
Som kallskänka ligger tonvikten på att snabbt och effektivt tillverka smörgåsar, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum under hösten. Som kallskänka arbetar du i team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha minst tre års erfarenhet av att jobba som kallskänka, god matlagningskännedom och brinner för det du gör.
Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer. Det är en säsongsanställning från mitten av augusti till slutet av november 2013.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Skicka din ansökan till personal@massrestauranger.se
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04