Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Skepparholmen är ett konferenshotell med 104 hotellrum med 140 bäddar, 19 mötesrum, spa anläggning samt två fristående byggnader med konferensmöjligheter.Till detta hör också vår restaurang med kapacitet för upp till ca 200 gäster.Anläggningen är öppen för konferenser och privatgäster sju dagar i veckan året om.Konferenserna pågår huvudsakligen under veckan.Under veckosluten är det till största delen privatgäster som kommer till Skepparholmen för att njuta av olika behandlingar, koppla av i en vacker miljö samt njuta av den goda maten som serveras i restaurangen. Vi söker nu förstärkning till vårt kök med en Kallskänka.Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet och stort intresse för modern och hälsosam mat.Vi tror att du är en positiv person med hög flexibilitet och gott ordningssinne.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Martin Åleberg

Annalisa Kallipolitis
08-7476533
Iain McKellar
08-747 65 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SKEPPARHOLMEN AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 17 augusti 2010
  • Ansök senast: 16 september 2010

Besöksadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO

Postadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO, 13239

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024