Kallskänka

Kallskänka

Arbetsbeskrivning

#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination Marstrand.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om.
Under 2019 har magin lyfts till nästa nivå, total144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.
Som kallskänka med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och utveckla Ottos kök. Vi behöver dig som är positiv, glad och är stolt över ditt jobb.
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer.
Arbetstid förlagd till dag, kväll och helger.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande och vi kommer ev behöva kallskänka på kort varsel redan i maj. Beroende på hur bokningsläget utvecklas.

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 mars 2021
  • Ansök senast: 29 april 2021

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024