Kallskänka

Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Restaurang e. är en restaurang med stora ambitioner. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kallskänka som vill vara delaktig i vår utveckling. Vår matlagning kännetecknas av modern svensk mat med höga ambitioner.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Göra fantastiskt goda och vackra smörgåsar, frukostfrallor, sallader, pajer och sötsaker för framförallt leveranser samt kalla bufféer och förrätter till konferensen. Baka bröd.
• Aktivt deltaga i utvecklingen och planeringen av verksamheten.
• Medverkar till att regler, rutiner och polices efterföljs
• Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner
• Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
• Rapportera till kallskänksansvarig
• Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet

Kvalifikationer/Krav:
• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande, kock/kallskänksutbildning.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock/kallskänka i minst 4 år
• Erfarenhet av att arbeta självständigt och göra beställningar. Duktig på att baka bröd och bakverk

Egenskaper:
• Förmåga att lyssna och kommunicera.
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett litet team.
• Behärskar situationer med ett ibland högt tempo.
• Ha viljan att utvecklas.
• Kunna skapa attraktiva upplägg av produkter och bidra till merförsäljning.

Arbetstid: Måndag - fredag 6,30 - 15,30.
Det förekommer även kvällsbeställningar.
Heltid, 40 tim/v.

Ansökan görs enbart via vårt rekryteringsverktyg
ReachMee via vår hemsida
Sankt Göransgatan 143
105 45 Stockholm

Har du några frågor är du välkommen att maila: camilla.svensson@sodexo.com

Senast 30 november vill vi ha din ansökan. O.B.S Tillsättning av tjänsten kan ske tidigare.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 oktober 2021
  • Ansök senast: 30 november 2021

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024