OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Allé Elva kök & matsal ligger på Södertörns högskolas campusområde. Restaurangen är en del av Högskolerestauranger som även driver café Prego Södertörn och Prego Tolvan samt fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Allé Elva ca 500 lunch dagligen och det ser vi fram emot att göra snart igen. Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.
Vi söker:
Hit söker vi nu en driven och självständig kallskänka för allmän visstidsanställning. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.
Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du kommer ha en central roll i planering och produktion i vårt kallkök samt till vår cateringverksamhet där du även sköter leveranser av dessa. Tillsammans med köksansvarig och resterande grupp är du delaktig i menyskrivning, både till lunch, middagar samt bufféer och ser till att kalkyler och råvarukostnader hålls. Du kommer vara en stor del av gruppen och därför viktigt att ha rätt inställning till jobb och kollegor så en god teamkänsla bevaras.
Du kommer även vara behjälplig med att ta emot beställningar och sköta om faktureringen av dessa när enhetschef ej är på plats så därför bör du ha datavana och erfarenhet av viss administration.
Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning och råvaror.
Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.
Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst tre års arbetslivserfarenhet som kallskänka
Goda kunskaper i svenska och engelska
Utbildning i HACCP
Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Datavana
B-körkort
Omfattning: Heltid
Ansökan: Skicka din ansökan senast 2021-11-19! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund