OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster!
På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är ett ungt, privatägt hotell där vi har snabbt till beslut och kan skapa vår egen framtid.
Som kallskänka med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.
Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer med nytänkande förrätter och desserter.
Arbetstid förlagd till dag, kväll och helger.
Tjänsten är på 100% och lön enligt överenskommelse.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande
Kontaktpersoner på detta företaget
Food and Beverage Pär Andersson
0303240200