Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Destination Gotland AB bedriver sedan 1998 färjetrafiken mellan Visby och fastlandshamnarna Nynäshamn och Oskarshamn på uppdrag av Rikstrafiken. Gotlandstrafiken är ett av världens modernaste trafiksystem till sjöss med fyra snabbgående fartyg. Ombordservice tar årligen emot 1,6 miljoner resenärer och erbjuder restaurang-, butik- och förströelsetjänster under överfarten. Personalstyrkan i Ombordservice varierar beroende på säsong och är mellan 90–300 medarbetare. Destination Gotlands huvudkontor ligger i Visby och företaget har cirka 400 årsanställda. Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland.

Till våra SF 1500 fartyg söker vi ett antal kallskänkor för säsongsarbete på heltid och deltid under perioden juni-augusti. 

Arbetsbeskrivning
Som kallskänka ombord i våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor, både medarbetare och passagerare.Du kommer att arbeta i kallköket ombord och har en basplacering i fartygets kök, men kan under arbetspasset få andra arbetsuppgifter av en arbetsledare. I arbetet ingår bland annat smörgås och salladsberedning, utföra ålagda delar av företagets egenkontrollprogram, städning och diskning. När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. I utbildningen ingår även företagets profil, livsmedelshygien och kassasystemet. Utbildningarna genomförs på Gotland vilket kräver att du har boende ordnat under kursdagarna. Genomförd och godkänd utbildning samt läkarintyg för sjöfolk är absoluta krav för att kunna påbörja en anställning ombord. 
Din profil
I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid gör ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Du har treårig gymnasie utbildning storkök/restaurang och/eller har motsvarande erfarenhet av liknande arbete. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska språket flytande och ha goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet av arbete i kallkök/storkök är meriterande.

Arbetstid
Arbetet är upplagt på veckoskift, en vecka ombord och en vecka ledig. Vid heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan. Vid deltidstjänst bor du hemma och du måste då ha tillgång till boende på Gotland. Din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

Kontaktpersoner på detta företaget

Monica Friman, Checkinansvarig
+ 0498-20 13 13
Anette Sandblom, Checkinansvarig
+ 0498-20 13 13
Annette Widlund, Personaladministratör
+ 0498-20 18 55
Thomas Nyman, Personalrekryterare
+ 0498-20 18 58
Thomas Nyman, Personalrekryterare
+ 0498201858
Annette Widlund, Personaladministratör
0498-20 18 55
Thomas Nyman, Personalrekryterare
0498201851
Monica Friman, Checkinansvarig
0498-20 13 13
Anette Sandblom, Checkinansvarig
0498-20 13 13
Anna Nygren,
0498-201866

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Destination Gotland AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt gällande kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 30 januari 2015

Besöksadress

Korsgatan 2
None

Postadress

Box 1234
Visby, 62123

Liknande jobb


Kallskänk deltid

Kallskänk deltid

9 maj 2023

Sushi (Meriterande) Restaurangkök (Meriterande)

27 januari 2023

Kallskänk

Kallskänk

12 januari 2023