Kallskänka

Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Om jobbet
Vi har nyligen öppnat upp ytterligare en konferensverksamhet i nyrenoverade lokaler på Hornsgatan. Vi behöver därför stärka upp med en Kallskänka till teamet
Vi söker nu dig som går igång på att arbeta i ett starkt team där ni både har stort ansvar såväl som mandat för den dagliga driften, proaktivt löser utmaningar som uppstår och driver avdelningens utveckling framåt. Du kommer att vara en nyckelperson i detta arbete.
Din profil
Du har kunskap inom köksekonomi och kan räkna på råvarukostnad och tidsåtgång för att producera olika produkter, för att hålla dig inom ramarna för råvaru- och produktionskostnad och därmed uppnå satta nyckeltal. Du tycker om att utveckla nya frukost- och fikakoncept, samt har en talang för det estetiska kring uppläggningar och presentationer.
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kök från hotell, konferens, kafé eller motsvarande. Det säger sig självt att vi letar efter dig med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Du älskar kundbemötande och att tillsammans med dina kollegor skapa en riktig smidig och trevlig konferensupplevelse för våra gäster. Du har erfarenhet av hur man hushållar med bra råvaror, har kunskap kring hur man snyggt presenterar och lägger upp mat och tar tillvara på resurserna på ett bra sätt. Vi förutsätter att du har kunskap i hygienkraven inom kök och livsmedel. Mycket kan hända under en dag på en konferensvåning, så du ska gilla att hitta lösningar, ta egen initiativ och ta ansvar för att vi tillsammans levererar förstklassiga möten till våra gäster.
Vi vill alltid förbättra våra tjänster så vi uppskattar om du proaktivt kommer med förslag där du ser utvecklingsmöjligheter.
Dina kvalifikationer
Du har minst gymnasial utbildning, och vi ser att du har utbildning och/eller har arbetat minst fem år inom hotell, restaurang, konferens eller kafé
Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med köksekonomi och receptuppbyggnad.
Din svenska och engelska bör vara god i både tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter
Tjänstens primära uppgift är operativ, där du kommer att sköta det praktiska kring att producera förtäring så som frukost, fikor, smörgåsar och sallader.
Du kommer att vara en del av konferensteamet, och delta i serveringen av förtäring, såväl som andra sedvanliga konferensuppgifter så som att ta emot våra gäster och visa dem till rätt lokal, iordningsställande av lokaler före och efter konferenser såväl som enklare AV-support.
Du behöver känna dig trygg i att hantera bokningssystem och lägga in bokningar såväl som dra ut förtäringslistor inför beställningar och produktion.
Som Kallskänka kommer du att arbeta med, och ha ansvar för att recept och koncept som beslutats följs, samt att presentationer av konferensens förtäring sker enligt satt standard. Du kommer att ansvara för att lära upp och visa dina kollegor kring förtäringens innehåll och presentation.
Du kommer att arbeta mot leverantörer och beställa hem adekvata mängder råvaror för att kunna producera och leverera den förtäring våra kunder beställt.
Du kommer även att arbeta mot vår cateringleverantör för beställning av luncher och kvällsbeställningar, samt kvalitetskontrollera denna vid leverans.

Arbetstid
Arbetstiden är primärt förlagd dagtid på vardagar.
Starttid vid ordinarie verksamhet är 06:30, men kan variera något beroende på bokningsläget.
Kvälls- och helgarbete kan i enstaka fall förekomma.
Vi tillämpar provanställning.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Slussgården AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2024
  • Ansök senast: 26 februari 2024

Postadress

Hornsgatan 20, 118 20 Stockholm
Stockholm, 11820

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024