OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad och erfaren kallskänka som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Coor driver The Kitchen Club i Solna – ett innovativt koncept där vi välkomnar gäster från dagens första kopp kaffe, genom en utsökt lunch, till eftermiddagens fika och spontana after work-stunder. Konceptet inkluderar även cateringmöjligheter för de som önskar samt arrangemang av olika event! Nu vill vi ha med dig som är kallskänka och som vill vara med att bidra till att skapa en miljö där människor kan mötas, där tankar kan väckas och där idéer kan delas och där energi fylls på.
Vad kommer du att få arbeta med?
I rollen som kallskänka arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du får ett stort eget ansvar. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar ständigt nära våra gäster vilket gör det viktigt med en hög servicenivå. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi i ett team, över gränser och stöttar varandra i verksamheten.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket
• Ta emot leveranser och beställningar
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Samarbeta tätt ihop med övriga kollegor
Vem är du?
Du delar vår passion för hållbarhet och kombinerar detta med service och god mat. Du har förmågan att arbeta självständigt, men är också prestigelös och hjälper till där det behövs, samtidigt som du värdesätter teamarbete. Du brinner för service och älskar att möta människor. Dessutom är du nyfiken, positiv och en varm person som bidrar till en god stämning. Eftersom vårt team präglas av stark service och laganda, ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en trevlig arbetsmiljö.
Vi ser att du har:
• Restaurangutbildning
• Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen
• Några års erfarenhet av arbete i kallkök
• Förmåga att göra dig förstådd och förstå svenska i både tal och skrift
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och utveckling inom en växande organisation
• Introduktion för nyanställda
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal med årlig lönerevision
• Fast lön enligt kollektivavtal
• Avtalspension, försäkringar och förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom interna utbildningar och kurser
• Ett prestigelöst och sammansvetsat team med en god gemenskap
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på 75% med inledande provanställning på 6 månader.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Solna
Arbetstid: Dagtid måndag-torsdag 06.00-15.00, kvällsarbete kan förekomma
Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning, läs mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/
Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS: vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Restaurangchef Camilla Rydeblad på camilla.rydeblad@coor.com
Varm välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354