OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Brinner du för att laga mat och vill utveckla din kunskap kring matlagning samtidigt som du får vara med att skapa riktigt bra mat på Astrid Lindgrens Värld? Råvarorna som vi använder kommer från trakterna runtomkring oss och maten lagas alltid från grunden.
Trivs du att jobba i ett team och arbeta i högt tempo, då kan du vara en av kockarna vi letar efter. Självklart så har du viss utbildning och/eller erfarenhet av kockyrket.
Vi förutsätter också att du är flexibel, prestigelös och kan hugga i där det behövs. Du kan både ge och ta instruktioner på ett bra sätt, och har inga problem att jobba både tidigt på morgonen och sena kvällar, men framför allt så strävar du alltid efter att ge närmare en halv miljon gäster en sagolik matupplevelse efter de förutsättningar som ges.
Kockar och kallskänkor ingår i Mat & Dryck-avdelningen som bland annat består av fyra större restauranger med olika menyer och en stor kallskökscentral som förser parken med sallader och färdigbredda smörgåsar. Totalt består avdelningen av 150 medarbetare. I arbetet möter du också krögaren Fredrik Eriksson från Långbro Värdshus som är med oss i vårt arbete med att utveckla och göra parkens restauranger ännu bättre.
Arbetstiderna varierar beroende på tjänst och arbetspass.
Sommarsäsongen 2015 öppnar parken den 15 maj och stänger den 30 augusti.
Parken har öppet alla dagar kl.10.00-18.00 under högsäsong.
Kollektivavtal finns, timlön enligt avtal mellan Arbetsgivaralliansen och HRF (Gröna Riks).
I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
PatrikSvedberg, Teaterproducent
MiaThelin, Teaterchef
FredrikJonsson, Personalchef
0492-798 30
PerSigvardsson, Ekonomichef
0492-798 16
Nils MagnusAngantyr, Marknadschef
0492-798 03
OlaGunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Kökschef
0492-564 655
Ola Gunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Köksmästare
0492-564 655
Sara Hedblom, Food & Beverage Manager
0492-564 651