Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.

Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en kallskänka till vårt team i köket. Vi behöver dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- & kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Som kallskänka rapporterar du till vår Kallskänkschef.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

• Tillredning av luncher, konferensfikor och middagar
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av din Kallskänkschef
• Skapa välfungerande rutiner tillsammans med din Kallskänkschef och ditt team
• Att aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll


DIN PROFIL

Vi söker en entusiastisk och positiv kallskänka som har minst 3 års erfarenhet i branschen. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Vi förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga och en positiv serviceattityd gentemot gäster och kollegor. Du har möjlighet att arbeta oregelbundna tider, dvs dag-, kvälls- samt helgpass och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenheter utav varmkök är meriterande.


VI ERBJUDER

• Ett utmanande arbete inom hotell och kongress
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid
• Tillträde enligt överenskommelse. Vi kan vara flexibla med startdatum dock senast augusti 2016.

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via Recruto senast 31/5 2016, vi kan komma att rekrytera löpande under perioden. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Pontus Wellén, Executive Chef, 08-5050 6000. Facklig representant, Marcus Sambo, 08-5050 6000.

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024