Kallskänka

Arbetsbeskrivning

1:e kallskänka

Vill du arbeta i ett spännande företag med fokus på kvalitet och service?

Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 19 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster.
Detta gör oss till en totalleverantör inom service och logistik på de båda anläggningarna.
Vi arbetar med högkvalitativ mat & service och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö i ett bra arbetsklimat. Vi är medlemmar i Visita och vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.

Arbetsplats
Chalmers Konferens & Restauranger Johanneberg

Beskrivning av tjänsten
Som 1:e kallskänka blir du en viktig del av produktionsavdelningen som idag består av 23 personer. Du rapporterar till köksmästarna och ditt huvudansvar är kvalitetssäkring av den dagliga driften samt att leda och fördela arbetet i kallköket. Den dagliga driften inkluderar bland annat bageri, konditori samt vårt take away sortiment Go Fresh. Du är en glad och positiv person som är van vid att arbeta i ett högt tempo. Arbetstiden är i huvudsak förlagd dagtid måndag- fredag men arbete på kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer
Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 6 års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete i kallkök. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra och det är därför viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se Skriv "1:e kallskänka Johanneberg" i ämnesraden.
Sista ansökningsdag 2017-03-31. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med årsarbetstid enligt HRF:s avtal.
Heltid. Provanställning 6 månader tillämpas.

Lön Enligt överenskommelse.

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta våra köksmästare, Peter Olsson eller Diana Björkman Blania
Peter Olsson 031-772 3955 peter.olsson@chalmerskonferens.se
Diana Björkman Blania 031-772 3910 diana.bjorkmanblania@chalmerskonferens.se

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Johan Edwardsson

Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm

Driftschef Linda Fahlman

Köksmästare Peter Olsson

Köksmästare Peter Olsson
031-7723955

Sammanfattning

Besöksadress

Sven Hultins gata 4
None

Postadress

Sven Hultins gata 4
GÖTEBORG, 41258

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024