OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I de centrala delarna av Stockholm tar vi för vår världsledande kund inom IT-branschens räkning hand om deras interna restaurang, catering och övrig service inom mat och dryck. Vi serverar dagligen frukost och lunch till över 300 personer och är ett glatt team på 15 kollegor som primärt arbetar på dagtid måndag till fredag, dock förekommer även visst kvällsarbete.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.
Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med ...
Läs mer på http://hpr.to/j19024
Varför ska du välja oss?
- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök men du ansvarar för det kalla köket. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och attraktiva kalla rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
VEM ÄR DU?
- Du är över 18 år
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kallkök eller motsvarande
- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Du har grundläggande datavana
- Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Varmt välkommen med din ansökan!
VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ulrika Franzen Körlof
Compass Group