OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; - att tillsammans med övriga kallskänkor ansvara för det dagliga arbetet för våra a la Carte restauranger Sheraton Dining Room och Die Ecke samt Room Service. - att ansvara för mice en place till kommande dag - annat förkommande arbete i köket Du som söker skall uppfylla följande; - Minst tre års yrkeserfarenhet av arbete som kallskänka, gärna från en större organisation såsom hotell a la Carte. - Om du arbetat utomlands så ser vi detta som en merit. - Ansvarskänsla och flexibilitet - Du ska vara genuint intresserad av matlagning och ha goda kunskaper inom internationell och klassisk matlagning. - Bra organisations- och initiativförmåga - Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden - Kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift - god social kompetens & ett glatt humör
Kontaktpersoner på detta företaget
HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00