Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Du kommer till ett företag som satsa på fräsch mat som följer internationella trender och bygger på svensk tradition.
Vi ser att du är positiv, bra på att organisera och kan stötta dina medarbetare att leverera det bästa. Vi håller ett högt tempo i köket, därför ställs det höga krav på oss som arbetar där. Det är därför viktigt att ta egna initiativ, men samtidigt följa ett koncept vara observant och ha förståelse för vad som skall göras, hur det ska göras och när.
Självklart har du även nedanstående egenskaper;

- Utpräglad servicekänsla
- Gedigen kunskap inom matlagning
- Minst 3 års erfarenhet inom Hotell- och restaurang.
- Resultatinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål
- Råvarukunskap

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse
Dinners College är Dinners interna utbildningsprogram. Dinners samarbetar med de ledande företagen i Europa.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Catarina Olsson
026 689250

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Dinners Gävlebro GÄVLE
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger.
  • Publicerat: 16 oktober 2013

Besöksadress

Gävle Bro
None

Postadress

None
GÄVLE, 80591

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024