OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hestraviken hotell & restaurang är ett lyxigt hotell med 40 rum och sviter, konferenslokaler samt en av Smålands bästa restauranger med 120 platser.
Vi söker en Kallskänka för arbete i vårt kök med beredning och tillagning av förrätter, desserter, buffér, bakverk m.m. Allt från husmanskost till á la carte och festmiddagar. Vi vill att Du har minst tre års erfarenhet från restaurangkök, är genuint intresserad av matlagning. För rätt person erbjuder vi ett stimulerade och utvecklade arbete i ett erkänt kök där matupplevelser alltid står i centrum.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800
0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801