KALLSKÄNKA

Arbetsbeskrivning

Hestraviken hotell & restaurang är ett lyxigt hotell med 40 rum och sviter, konferenslokaler samt en av Smålands bästa restauranger med 120 platser.

Vi söker en Kallskänka för arbete i vårt kök med beredning och tillagning av förrätter, desserter, buffér, bakverk m.m. Allt från husmanskost till á la carte och festmiddagar. Vi vill att Du har minst tre års erfarenhet från restaurangkök, är genuint intresserad av matlagning. För rätt person erbjuder vi ett stimulerade och utvecklade arbete i ett erkänt kök där matupplevelser alltid står i centrum.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800 0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HESTRAVIKEN HOTELL & RESTAURANG HESTRA
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Kollektivavtal finns, lön enligt överenskommelse
  • Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning
  • Publicerat: 5 november 2013

Besöksadress

HESTRAVIKEN
None

Postadress

None
HESTRA, 33027

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024