Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Kallskänka

Tillaga sallader, smörgåsar och desserter enligt IKEAs koncept. Tillaga mat till vår personalrestaurang.
Varubeställningar. Punktinventeringar

. 3års yrkeserfarenhet från restaurang eller storkök
. Gymnasieutbildning hotell och restaurang eller liknande

. Måste gilla att jobba mot kund

. Måste gilla stora volymer

. Måste gilla högt tempo

. Måste klara av tunga lyft

. Första vad det innebär att jobba i ett koncept. (Det betyder att du är hårt styrd med hur maten tillagas och hur den läggs upp på tallrik, Även utbudet är hårt styrt).
. Kunna hålla ordning och reda

. I båda tjänsterna ingår pass i portioneringen och disken.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: IKEA Sundsvall
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 10 mars 2008
  • Ansök senast: 30 juni 2008

Postadress

Gesällvägen 3
SUNDSVALL, 86341

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024