Kallskänka

Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Nu tar vi nästa steg och under2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 145 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en egen ö för mindre ledningsgrupper, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.


Kallskänka med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.


Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj! Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster. Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer.

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 februari 2020
  • Ansök senast: 29 mars 2020

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024