OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kallskänka/ kock och allt det arbete som denna befattning innebär.
Du kommer att laga både varm och kall mat, samt baka.
Du bör ha god erfarenhet och kunna att ta egna initiativ.
Du bör kunna jobba helt självständigt och med tydliga arbetsbeskrivningar.
Vi önskar naturligtvis att du är villig att bidra till en trivsam och samarbetsvillig insttällning med den övriga personalgruppen.
Vi skulle se framemot att få samarbeta med dig som har
erfarenhet och älskar att laga god mat, baka gott bröd, njuter av att samarbeta i en
personalgrupp samt bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse. Tjänsten
innebär både bageri & kallskänksjobb, den kommer att tillsättas per omgående, och
innefattar vardagar och helger. (från 5.30) totalt mellan 10-20h i veckan. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet som kallskänka/bagare. Vi
skulle bli glada om du kände att det här var något som skulle passa dig perfekt och
att just du skulle kunna vara en tillgång för oss. Väl Mött:) Maria
Newt food & bread (fd vurma) arbetar numera åt en mer hälsoinriktad profil,
med fler råvaror som är ekologiska, glutenfria och laktosfria. Vi behöver dig som
är sugen på att fortsätta med att utveckla vårt koncept. Vi har gått från att bara
vara ett cafe/bageri till att även bli A la Carte restaurang med alkoholtillstånd.
Vi har öppet 7-19) mån-söndag. Maten och brödet vi serverar lagas från grunden
och allt andas hälsa. Menyn består av kött, fisk och en hel del grönsaker. Menyn
är väl genomarbetad och med bästa råvarorna. Vi levererar bröd & bakverk
till 5 andra restauranger & cafeer. Vi är ett litet företag som ägs av Maria
Sander( näringsterapeut, kostrådgivare samt samtalsterapeut inom kbt, par &
familjeterapi) som låter sina erfarenheter & kunskaper inspirera hennes ledarskap
& entreprenörskap. Vi har plats för ca 40 gäster och ofta fullsatt. Vi är sammanlagt
7 st i personalen.