OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Sodexo Restaurang Jöns Jacob arbetar du med 10 kollegor som tar hand om vår service på Karolinska Institutets i Solna, (en kort promenad från St:Eriksplan).
Vi driver en Restaurang, två Cafeer samt har ett antal större Cateringkunder med olika behov.
Vi ser dessa uppdrag som en möjlighet att påverka människors hälsa och välmående samt bidra till ett mer hållbart ätande.
Du blir viktig för oss med dina kompetenser i det kalla köket, samt vilja och driv att utveckla vår Catering av hälsosamma och hållbara måltider.
Du kommer välkomnas till ett härligt, pristigelöst team som tillsamans med dig kommer arbeta mot gemensamma mål.
Erfarenhet av liknande arbete samt goda kunskaper i svenska.
B-körkort (då man kan få hoppa in och köra ut något utskick då och då).
Arbetstid. Måndag till fredag 6-15.
Kollektivavtal finns och tillämpas.
Kontaktperson : Mats Pettersson Platschef Restaurang Jöns Jacob.
Ansökningar vill vi ha senast den 29 februrari och vi tar enbart emot ansökningar vi hemsidan.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,